KultkefeeEch huiskamerconcert

 

KultkefeeEch presenteert: PYURE Never Give Up

Tijdens de drukke en geslaagde avond met de Rolling Beatles in september mocht het Kultkefee veel nieuwe bezoekers ontvangen. Lovende reacties waren te horen. Donderdag 31 oktober is het volgende huiskamerconcert. De organisatie hoopt dat  ook dit keer veel nieuwe bezoekers kennis komen maken en zich willen laten verrassen door een bijzonder muzikaal duo: Pyure, Never Give Up!

De uit Uganda afkomstige zangeres en componiste Sumayya Sheeba samen met de Limburgse zanger, gitarist en componist Jos van Rens.

Vrouw, man, jong, oud, Afrika, Europa, internationaal en kleurrijk zijn de verschillen die elkaar versterken. Sinds november 2018 zitten zij samen op de bok van hun PYURE mobiel, onderweg naar al die het horen wil; ontluisterende muzikaliteit.

De Roots van beider muzikanten komen deze avond uitvoerig aan bod en smelten samen in muziek en meer. Laat u aangenaam verrassen door dit unieke duo. Never Give Up!; is als titel uit het leven gegrepen. Beide muzikanten kennen net als velen tegenslagen en teleurstellingen.

Rozengeur en  prikkeldraad. In plaats van bij de pakken te gaan neerzitten, inspireren zij elkaar en samen zetten zij de schouders er onder. Niets kan, als je maar wil, wordt; alles kan, als je maar wil. De aanhouder wint.

Het huiskamerconcert op 31 oktober in Broen café de Mert  in Echt-centrum op begint om 20.00 uur. De entree bedraagt €7.50. Om zeker te zijn van een zitplaats (reserveringen krijgen voorrang) kunt U vooraf reserveren via: kultkefeeech@gmail.com. Voor informatie: 0475 481025 of www.facebook.com/kultkefeeech

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties